Billetter til Roger Waters

Roger Waters er ikke blot en af ophavsmændene til og bassist i en af musikhistoriens mest legendariske rockgrupper, han er også en stjerne i sig selv. Som hovedkomponist og -sangskriver i Pink Floyd blev Waters kend for sit bidrag til det tredjebedst sælgende album nogensinde, The Dark Side Of The Moon. Efter at have forladt gruppen i 1984 fandt Waters sin egen vej gennem musikindustrien med debutalbummet The Pros and Cons of Hitchhiking, som nogle steder har Eric Clapton med på guitar. Den første store anerkendelse af ham som musiker kom med udgivelsen af 1992-albummet Amused to Death, og siden da har han været på en række verdensturneer, herunder en tour af 3 års varighed fra 1999. Fra september 2010 til juli 2012 har Waters spillet en kolossal, udsolgt verdensturne for at fejre, at det er 30 år siden, at Pink Floyd for første gang opførte dobbeltalbummet The Wall live. Vælg en dato for at se udvalget af tilgængelige billetter, eller se kortet for Roger Waters' tour for at finde et arrangement nær dig. Du kan også sælge dine ekstra billetter på viagogo, og det er gratis at sætte billetter til salg. Alle billetter til Roger Waters er dækket af viagogo billetgaranti! Vent ikke længere - køb dine billetter til Roger Waters nu!

billetter Til salg idag

1.601 andre brugere kigger på Roger Waters billetter

Søg på placering

Bliver solgt hurtigt.
Herning, Danmark Jyske Bank Boxen Roger Waters
Bliver solgt hurtigt.
København NV, Danmark Royal Arena Roger Waters
København NV, Danmark Royal Arena Roger Waters Billigst i København NV! Dette event har de billigsteRoger Waters billetter i København NV tilgængelig på vores side.
Om11timer
Montreal, Canada Bell Centre Roger Waters Er snart udsolgt - kun få billetter tilbage Billigst i Montreal! Dette event har de billigsteRoger Waters billetter i Montreal tilgængelig på vores side.
Om2dage
Montreal, Canada Bell Centre Roger Waters: US + Them - Sièges Platine Er snart udsolgt - kun få billetter tilbage
Om5dage
Winnipeg, Canada Bell MTS Place (Formerly MTS Centre) Roger Waters
Om7dage
Edmonton, Canada Rogers Place Roger Waters Billigst i Edmonton! Dette event har de billigsteRoger Waters billetter i Edmonton tilgængelig på vores side.
Om8dage
Edmonton, Canada Rogers Place Roger Waters Er snart udsolgt - kun få billetter tilbage
Om11dage
Vancouver, Canada Rogers Arena Roger Waters Er snart udsolgt - kun få billetter tilbage Billigst i Vancouver! Dette event har de billigsteRoger Waters billetter i Vancouver tilgængelig på vores side.
Om12dage
Vancouver, Canada Rogers Arena Roger Waters
Auckland, New Zealand Spark Arena Roger Waters Billigst i Auckland! Dette event har de billigsteRoger Waters billetter i Auckland tilgængelig på vores side.
Auckland, New Zealand Spark Arena Roger Waters Er snart udsolgt - kun få billetter tilbage
Dunedin, New Zealand Forsyth Barr Stadium Roger Waters
Sydney, Australien Qudos Bank Arena (Formerly Allphones Arena) Roger Waters
Brisbane, Australien Brisbane Entertainment Centre Roger Waters
Flere resultat
53 gjenværende
Dine indstillinger
  • Land: Danmark
  • Sprog: Dansk
  • Valuta: DKK Danske kroner
Copyright © viagogo AG 2017 Virksomhedsoplysninger
Brug af dette websted indebærer din godtagelse af vores Vilkår og Handelsbetingelser og Beskyttelse af peronlige oplysninger
- : web02 : -