Billetter til One Direction

One Direction (også kendt som 1D) består af Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson og Niall Horan. Med deres rekordsættende albums og massive hittours har 1D fremdyrket en fanatisk fanbase, som tæller millioner. Med mængder af fans, som kommer fra hele verden for at se dem live, er One Direction de mest populære superstjerner i den nye generation. Vælg en dato for at se udvalget af billetter til One Direction ved et arrangement i nærheden af dig. Du kan også sælge dine ekstra billetter på viagogo, og det er gratis at sætte billetter til salg. Alle køb af billetter til One Direction er dækket af viagogos billetgaranti og leveres elektronisk eller via en sikker kurer til mere end 100 lande verden over. viagogo har det udvalg, den komfort og forbrugerbeskyttelse, der skal til, så du kan købe dine billetter til One Direction online med 100 % sikkerhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Abonner på de seneste nyheder om forestående One Direction events. Vær den første der ved, hvornår One Direction billetter bliver udbudt til salg!

E-mail-adressen som du indtastede er ugyldig.
Dine indstillinger
  • Land: Danmark
  • Sprog: Dansk
  • Valuta: DKK Danske kroner
Copyright © viagogo AG 2017 Virksomhedsoplysninger
Brug af dette websted indebærer din godtagelse af vores Vilkår og Handelsbetingelser og Beskyttelse af peronlige oplysninger
- : web01 : -